مدت زمان مطالعه ۴ دقیقه

هیپو اکو کبد

هیپو اکو کبد

هر توده ای که در بدن قرار داشته باشد الزما بدخیم نمی باشد . برخی از انواع این توده ها خوش خیم هستند و هیچگونه جای نگرانی برای این توده ها نیست و باعث ناراحتی شخص نمی شود . البته باید این را در خاطر داشت که همین توده های خوش خیم را نبایست به حال خود رها کرد زیرا برخی از آن ها امکان دارند به مرور زمان بدخیم شوند و بعضی از آن ها هم احتیاج دارند که تحت بررسی ها و ارزیابی های دقیق تری قرار گیرند .

دکتر امیر طاهری فوق تخصص گوارش و متخصص بیماری های داخلی هیپو اکو کبد را  تشخیص و درمان می کند . دکتر امیر طاهری با تکنیک هایی که به کار می گیرد می تواند این بیماری را درمان کند . اگر شما هم از آن دسته عزیزانی هستید که از هیپو اکو کبد رنج می برید می توانید به دکتر امیر طاهری مراجعه فرمائید . جهت تعیین وقت قبلی می توانید با شماره های 34 60 22 22 – 22889677 تماس حاصل فرمائید .

از بین این توده ها می توان به همانژیوم کبدی که هیپو اکو کبد می باشد و  آدنوم کبدی و FNH اشاره کرد که هر کدام از آن ها به نوعی جز توده های خوش خیم هستند .

همانژیوم توده خوش خیم کبدی می باشد که بسیار رواج دارد که امکان دارد در هر رده سنی به وجود آید اما در رده سنی میانسالی و بین 30 الی 50 سالگی احتمال بیشتری وجود دارد که این توده ایجاد شود  .زمانی که توده های خوش خیم کبدی به وجود می آیند  هیچگونه علائمی به همراه ندارد و آنزیم های کبدی هم عادی می باشد و نیز کبد در این وضعیت به صورت طبیعی کار خود را انجام می دهد و توده در حقیقت به صورت اتفاقی تشخیص داده می شود . برخی این سوال برایشان پیش می آید که اگر این بیماری علائمی ندارد پس چگونه تشخیص داده می شود

در این جا باید گفت که این توده ها به صور ت اتفاقی و زمانی که بیمار به علت دیگری جهت تصویربرداری به پزشک مراجعه کرده است تشخیص داده می شود .

این توده های خوش خیم را باید به وسیله از دو روش تصویربرداری به صورت قطعی تشخیص داد . به این معنی که اگرچه در سونوگرافی توده تشخیص داده شده باشد کافی نمی باشد . بایستی سی تی اسکن یا ام آر آی هم برای بیمار انجام شود تا خوش خیم بودن آن هم نیز تائید شود .

هیپو اکو کبد

هیپو اکو کبد

هیپو اکو در کبد

هیپو اکو کبد معمولا کوچک هستند و هیچگونه علائمی ندارند . اما اگر هیپو اکو کبد بیشتر از 4 سانتی متر باشند ممکن است علائمی مانند ناراحتی – احساس پری – بی اشتهایی – تهوع – سیری زود هنگام می باشد . هیپو اکو کبد تومور کبدی می باشد که بسیار رواج دارد که به علت سرطان نمی باشد . این امکان دارد یک نوع نقص مادرزادی باشد .

بعضی از هیپو اکو کبد امکان دارد موجب شود خونریزی رخ دهد و در موارد بسیار کم پیش می آید که هیپو اکو کبد دچار پارگی شود . ضایعاتی که بزرگ هستند امکان دارد با فشرده کردن معده – انسداد خروجی معده موجب سیری زودهنگام تهوع و استفراغ شوند

تشخیص هیپو اکو کبد

این تومورها معمولا دارای ظاهری بسیار عروقی دارند . هیپو اکو کبد اتفاقا در حین سونوگرافی – سی تی اسکن و یا ام آر آی مشخص می شوند . هیپو اکوهای کبدی اصولا با تصویرهای پزشکی از کبد جهت پیدا کردن بعضی از بیماری ها مشخص می شود . اگرچه هیپو اکو کبد پاره شده باشد فقط ممکن است با بزرگ شدن کبد خود را نشان دهد .

درمان

در بیشتر موارد این تومورها ، درمان فقط هنگامی صورت می گیرد که دردی مداوم وجود داشته باشد .

در نوزادان هیپو اکو کبد معمولا تا سن 20 سالگی به تنهایی برطرف می شوند با این حال هیپو اکوهای بزرگ برخی اوقات سبب می شود تشنج های شریانی به دلیل نارسا بودن قلب و برخی مواقع اختلال انعقادی می شود . در این مواقع درمان امکان دارد شامل کورتیکواستروئیدها با دوز بالا و برخی اوقات دیورتیک ها و دیگوکسین می باشد . برای اینکه قلب به خوبی کار خود را انجام دهد آلفا اینترفرون داده می شود . جراحی برای برداشتن تومور ، آمبولیزاسیون انتخابی شریان کبدی و معمولا پیوند کبد می باشد .

برخی از خدمات دکتر طاهری فوق تخصص گوارش

درمان هموروئید بدون جراحی

درمان شقاق بدون جراحی

کولونوسکوپی

آندوسکوپی معده

راه های ارتباطی دکتر طاهری فوق تخصص گوارش

ایمیل : info@doctor-taheri.ir

تلفن : 22889677

22226034

کانال تلگرام

پبج اینستاگرام

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۳ دیدگاه ها
  1. الی

    توضیحاتتون بسیار کامل بود.ممنونم خداتمام بیماران راشفا دهد

    پاسخ
    • drtaheri

      تشکر. انشالله

      پاسخ
  2. Reyhaneh

    سلام ببخشید ممکنه که این توده اختلال ایجاد کنه توی تولید صفرا؟

    پاسخ
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *